Το YouTube αποκάλυψε τι ετοιμάζει μέσα στους επόμενους μήνες!

Ημ/νία: 24 Μαΐου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το YouTube θέλησε να δώσει μια γεύση στους χρήστες δημιουργούς του σχετικά με το τι επρόκειτο να κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους μήνες. Για το λόγο αυτό, δημιούργησε το παρακάτω βίντεο με ονομασία YouTube Creator Preview, ρωτώντας διάφορους μηχανικούς του.

youtube upcoming features

Τι αναμένεται, λοιπόν, να δούμε σύντομα να κυκλοφορεί από το YouTube; Πρώτα απ’όλα, μία νέα εφαρμογή για τους δημιουργούς βίντεο, ώστε να μπορούν να χειρίζονται περισσότερες λειτουργίες εκτός σπιτιού. Δεύτερον, ακούσαμε για μία νέα λειτουργία χρηματοδότησης των βίντεο ενός χρήστη από τους fans του, κατευθείαν μέσα από το YouTube. Τρίτον, ακούσαμε για μία νέα λειτουργία μετάφρασης των υποτίτλων των βίντεο με τη βοήθεια των fans σε περίπου 60 γλώσσες. Τέλος, μάθαμε για την προσθήκη περισσότερων ηχητικών εφέ στη μουσική συλλογή, με σκοπό τη χρήση τους σε βίντεο.

Πηγή: The Verge

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.Πήγαινε με πάνω ↑