Το Whisper για iOS σε νέα εμφάνιση και κατηγοριοποίηση του περιεχομένου

Ημ/νία: 21 Μαΐου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Whisper είναι μία εφαρμογή η οποία επιτρέπει την αποστολή ανώνυμων δημοσιεύσεων με κείμενο πάνω σε εικόνες. Με πάνω από 6 δισ. προβολές το μήνα, έναντι 3 δισ. προβολών μόλις πριν από 5 μήνες, η ομάδα της εφαρμογής αποφάσισε να επανασχεδιάσει την iOS εφαρμογή, φέρνοντας περισσότερες λειτουργίες για κατηγοριοποίηση περιεχομένου.

whisper for ios redesign

Τα λεγόμενα whispers, οι δημοσιεύσεις δηλαδή, εισάγονται πλέον σε πάνω από 200 κατηγορίες, όπως «money», «family», «OMG» και άλλες. Βέβαια, ακόμη είναι νωρίς και γίνονται αρκετά λάθη στις κατηγορίες, όμως όσο περνάει ο καιρός ο αλγόριθμος κατηγοριοποίησης θα γίνεται εξυπνότερος.

Επίσης, μία ακόμη κατηγοριοποίηση είναι τα σχετικά (related) whispers, τα οποία εμφανίζονται τόσο στο περιεχόμενο του χρήστη, όσο και στο περιεχόμενο άλλων χρηστών.

Τέλος, οι χρήστες εκτός από τα κοντινά τους whispers, μπορούν πλέον να αναζητούν περιεχόμενο σε όλο τον κόσμο μέσω της επιλογής «Explore».

Τι μοιράζονται, άραγε, ανώνυμα οι άνθρωποι σε κάθε πόλη;

Πηγή: Mashable

Ετικέτες: , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑