Ξεκίνησε επίσημα η διάθεση της νέας εμφάνισης των Twitter προφίλ

Ημ/νία: 8 Απριλίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Παρακολουθούμε εδώ και δύο μήνες περίπου μία νέα εμφάνιση των Twitter προφίλ, την οποία είχαμε την τύχη να δοκιμάσουμε και να βγάλουμε τα δικά μας συμπεράσματα. Όπως μαθαίνουμε σήμερα, το Twitter ανακοίνωσε επίσημα τη νέα εμφάνιση και μάλιστα η διάθεση της ξεκίνησε για όλους τους χρήστες και αναμένεται σύντομα να ολοκληρωθεί.

twitter new profile design 2014

Τα όσα ανακοινώθηκαν για τα χαρακτηριστικά των νέων προφίλ είναι ήδη γνωστά σε εμάς, πλην ενός. Όπως φαίνεται από την επίσημη ανακοίνωση, οι χρήστες θα αποκτήσουν τη δυνατότητα να καρφιτσώσουν ένα από τα tweets τους στο πάνω μέρος του προφίλ τους. Αυτό σημαίνει πως τα νέα tweets δε θα επηρεάζουν τη θέση του καρφιτσωμένου tweet.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, έχουμε τη μεγάλη εικόνα header, τη μετατόπιση της εικόνας προφίλ στα αριστερά, το μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς για όσα tweets δέχονται favorite ή retweet και την εναλλαγή των timelines για προβολή όλων των tweets του χρήστη ή των tweets χωρίς τα replies.

Αν θέλετε να πλοηγηθείτε στη νέα εμφάνιση των προφίλ, τότε δείτε το προφίλ της Michelle Obama.

Τέλος, έχουμε δει να δοκιμάζεται νέα εμφάνιση των Twitter προφίλ και στις κινητές συσκευές, χωρίς όμως ακόμη να ανακοινώνεται επίσημα.

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑