Το LinkedIn αποσύρει τα Intro και Slidecast και επικεντρώνεται στα βασικά

Ημ/νία: 8 Φεβρουαρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το επαγγελματικό Κοινωνικό Δίκτυο LinkedIn αποφάσισε να επικεντρωθεί σε βασικές λειτουργίες και υπηρεσίες του, πραγματοποιώντας παράλληλα μεγάλες εξαγορές, όπως αυτή του Bright. Αυτό σημαίνει πως προϊόντα και λειτουργίες τα οποία δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον των χρηστών και χρησιμοποιούνται από λίγους, φτάνουν σύντομα στο τέλος τους.

linkedin shuts down products

Πρώτη απόσυρση, το LinkedIn Intro, ένα προϊόν το οποίο είδαμε να ανακοινώνεται μόλις τον Οκτώβριο του 2013 για τους iOS χρήστες. Οι χρήστες θα μπορούν να το χρησιμοποιούν έως και τις 7 Μαρτίου, ενώ έπειτα τους προτείνεται το Rapportive, το οποίο φέρνει τη LinkedIn εμπειρία στο Gmail.

Δεύτερη απόσυρση, το Slidecast, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες του SlideShare να ενσωματώνουν ήχο στις παρουσιάσεις τους. Οι χρήστες ήδη δε μπορούν να δημιουργήσουν slidecasts, ενώ τους δίνεται η δυνατότητα να κάνουν download τα slidecasts τα οποία έχουν δημιουργήσει, έως και 30 Απριλίου. Μετά την ημερομηνία αυτή, δε θα είναι δυνατή η οποιαδήποτε προσπάθεια ανάκτησης των slidecasts ενός χρήστη.

Τέλος, το LinkedIn αποφάσισε μετά τις 18 Φεβρουαρίου να σταματήσει να υποστηρίζει την iOS εφαρμογή του (για iPad) για εκδόσεις πριν την 6.0. Η απόφαση αυτή είναι επακόλουθο μιας προηγούμενης απόφασης, σύμφωνα με την οποία έχει ήδη σταματήσει η υποστήριξη της iOS εφαρμογής (για iPhone) για εκδόσεις πριν την 6.0, καθώς και της Android εφαρμογής για εκδόσεις πριν την 3.0.

Πηγή: LinkedIn Blog

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.Πήγαινε με πάνω ↑