LinkedIn Intro | Ενσωμάτωση επαγγελματικών προφίλ στα email του iPhone

Ημ/νία: 25 Οκτωβρίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το LinkedIn ποντάρει πολλά στις κινητές συσκευές και μαζί με την ανακοίνωση της νέας του εφαρμογής για iPad, μαθαίνουμε για τη νέα υπηρεσία LinkedIn Intro. Η νέα υπηρεσία προήλθε χάρη στην εξαγορά της Rapportive, μιας εταιρίας η οποία ασχολείται με το email, το περασμένο έτος.

LinkedIn Intro for email at iphone

Το LinkedIn Intro μπορεί και συνεργάζεται με την ενσωματωμένη υπηρεσία email του iPhone και προβάλλει LinkedIn προφίλ στα email τα οποία δέχονται οι χρήστες. Με τον τρόπο αυτό, οι χρήστες μπορούν να εξακριβώνουν πιο εύκολα αν ένα email που δέχονται είναι spam ή όχι και επίσης μπορούν να ενημερώνονται άμεσα για τις πληροφορίες του αποστολέα, εφόσον αυτός διαθέτει προφίλ στο επαγγελματικό Κοινωνικό Δίκτυο.

LinkedIn Intro for email at iphone

Εφόσον ένα email περιέχει LinkedIn λογαριασμό, οι χρήστες μπορούν να πατήσουν σε αυτόν και μέσα από το email να προβάλλουν πληροφορίες όπως την τωρινή και παλαιά εργασία του χρήστη, την εκπαίδευση του χρήστη, τις κοινές επαφές με το χρήστη κλπ. Η υπηρεσία Intro είναι προσβάσιμη αρχικά από όσους χρησιμοποιούν Αγγλικά ως γλώσσα και συνεργάζεται με τους εξής email λογαριασμούς: Gmail, Google Apps, Yahoo! Mail, AOL Mail και iCloud.

Για να συμμετάσχεις στην υπηρεσία Intro, κάνε κλικ εδώ.

Αν κάποιος σύνδεσμος δεν λειτουργεί, έχει απενεργοποιηθεί από την υπηρεσία.

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑