Το Pinterest «γλυκοκοιτάζουν» οι webmasters μετά το Facebook

Ημ/νία: 17 Οκτωβρίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Pinterest αναπτύσσεται με αρκετά εντυπωσιακούς ρυθμούς, καταφέρνοντας το μήνα Σεπτέμβριο του 2013 να βρίσκεται 2ο στο referral traffic το οποίο φέρνουν τα Social Media στους webmasters. Πιο συγκεκριμένα το ποσοστό του είναι 3.68% και για να καταλάβετε το μέγεθος του, είναι περισσότερο από το άθροισμα των ποσοστών των Twitter, LinkedIn και Reddit! Επίσης, αυξήθηκε σε σχέση με πέρυσι κατά 66%.

pinterest at Social Media Traffic Trends

Στην αύξηση αυτή συνέβαλε και αναμένεται να συμβάλει περισσότερο στο μέλλον, η προσθήκη περισσότερων λεπτομερειών στα Pins άρθρων. Πρώτο Κοινωνικό Δίκτυο στο referall traffic εξακολουθεί να είναι το Facebook, έχοντας ποσοστό λίγο πάνω από 10%.

Τα δεδομένα αυτά προέρχονται από το Shareaholic, ένα social plugin το οποίο συλλέγει δεδομένα από περισσότερους από 200.000 webmasters, έχοντας απήχηση σε πάνω από 250 εκατομμύρια μοναδικούς μηνιαίους χρήστες.

Πηγή: Mashable

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.Πήγαινε με πάνω ↑