Το Pinterest αναβαθμίζεται

Ημ/νία: 24 Αυγούστου 2016 | by Πρόδρομος Μελετιάδης

0

Στο παρελθόν, εσύ και ένας φίλος σου χρειαζόταν να ακολουθεί ο ένας τον άλλον για να στείλετε ένα μήνυμα μεταξύ σας. Η ομάδα του Pinterest το είχε κάνει αυτό για να προστατεύσει το κοινωνικό της σύνολο από τους spammers, αλλά αυτή η προστασία δυσκόλεψε αρκετά τις προσπάθειες των μελών του στο να στέλνουν γρήγορα και εύκολα μηνύματα στους φίλους τους.

BRANDPROD-158-WHY-sendapin-kt-01_0

 

Τα τελευταία χρόνια, βελτίωσε αισθητά τη τεχνολογία του, σε βαθμό που όλοι οι χρήστες μπορούν να αισθάνονται ασφαλής στέλνοντας σε φίλους Pins ακόμα και αν δεν ακολουθούνται μεταξύ τους, όπως επίσης έχουν αναβαθμίσει το κομμάτι της αναζήτησης νέων μελών.

Πλέον, μπορείτε να στείλετε Pins και προφίλ φίλων δια μέσου εφαρμογών όπως πχ. Facebook Messenger, WhatsApp, text message και αν δεν θέλετε να εμφανίζονται σε εσάς τα “Picked for you Pins” σας δίνετε η δυνατότητα μέσα από τις ρυθμίσεις να τα απενεργοποιήσετε.

BRANDPROD-158-WHY-pickedforyou-en-kt-03

Όπως σε όλες τις εφαρμογές γίνονται αναβαθμίσεις με σκοπό να διευκολύνουν τη ζωή του χρήστη έτσι και το Pinterest κάνει βήματα μπροστά.

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

είναι Σύμβουλος Ανάπτυξης και Καινοτομίας σε διάφορα πεδία της Διοίκησης Επιχειρήσεων και του Μάρκετινγκ. Το όραμα του είναι να συμβάλλει στη δημιουργία μιας καλύτερης κοινωνίας μέσω μιας ουσιαστικότερης επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων συνδυάζοντας τις γνώσεις που απέκτησε σπουδάζοντας Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ και συνεχίζει να αποκτά σε τομείς κοινωνικής ψυχολογίας κ.α. Είναι υπέρμαχος της χρήσης της συγχρονής τεχνολογίας και του digital marketing σε όλα τα επίπεδα δράσης social media , blogs, internet. Πιστεύει ότι οι άνθρωποι μπορούν να επιδείξουν ηγετική συμπεριφορά και να επιτύχουν σε ότι αναλαμβάνουν αρκεί να έχουν συγκεκριμένο όραμα, να ακολουθούν συγκεκριμένο σχέδιο δράσης, να είναι ακέραιοι.



Πήγαινε με πάνω ↑