Instant Articles: νέο προϊόν από το Facebook

Ημ/νία: 13 Μαΐου 2015 | by Δήμητρα Κατερέλου

0

Ένα νέο προϊόν λάνσαρε το Facebook, το οποίο απευθύνεται στους εκδότες προκειμένου να δημιουργούν γρήγορα και διαδραστικά άρθρα μέσα στο κοινωνικό δίκτυο.

Instant Article

Από τη στιγμή που οι περισσότεροι από εμάς χρησιμοποιούμε τις mobile συσκευές μας κατά το πλείστον για να ενημερωνόμαστε, το Facebook θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός αυτό. Μέσα από το νέο του προϊόν, ο αναγνώστης έχει τη δυνατότητα εκτός από το να διαβάζει τα άρθρα που επιθυμεί, να μπορεί να κάνει zoom-in σε εικόνες υψηλής ανάλυσης, να παρακολουθεί βίντεο αυτόματης αναπαραγωγής κατά το scrolling, να ανακαλύπτει διαδραστικούς χάρτες, να ακούει σε ηχητικά αποσπάσματα, ακόμη και να κάνει Like ή να προσθέτει κάποιο σχόλιο σε μια συγκεκριμένη γραμμή από ένα ολόκληρο άρθρο!

Instant Articles Photo

Το Facebook δημιούργησε το Instant Articles για να δώσει τον πλήρη έλεγχο των άρθρων στους ίδιους τους εκδότες και να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία για αύξηση των κερδών μέσω των διαφημίσεων. Μέχρι στιγμής, το Facebook συνεργάζεται με τους The New York Times, National Geographic, BuzzFeed, NBC, The Atlantic, The Guardian, BBC News, Spiegel και Bild πάνω στο Instant Articles.

Το νέο προϊόν θα είναι διαθέσιμο μέσα από την εφαρμογή Facebook για iPhone.

Πηγή: Facebook Media

Ετικέτες: , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑