Το Facebook ενισχύει την εφαρμογή Paper με την έκδοση 1.1

Ημ/νία: 19 Απριλίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Φαίνεται πως με την εφαρμογή Paper, το Facebook θέλει να δημιουργήσει μία ανεξάρτητη εφαρμογή για πλοήγηση σε αρκετές από τις υπηρεσίες του, έχοντας ένα μοναδικό και όμορφο περιβάλλον πλοήγησης. Αυτό δείχνουν τουλάχιστον οι κινήσεις του, αφού με το update του Paper στην έκδοση 1.1, περισσότερες λειτουργίες έγιναν διαθέσιμες.

facebook paper

Πιο συγκεκριμένα, το Paper απέκτησε ειδοποιήσεις για γενέθλια και εκδηλώσεις (events), δυνατότητα για ενσωμάτωση φωτογραφιών σε σχόλια, ειδοποιήσεις για νέες δημοσιεύσεις στα groups, καθώς και νέα covers για να ξεχωρίζουν τα άρθρα δημοφιλών sites, όπως π.χ. του Mashable.

Τέλος, έχουμε κάποιους αριθμούς για το Paper. Οι χρήστες του φαίνεται πως διαβάζουν καθημερινά κατά μέσο όρο 80 δημοσιεύσεις (ιστορίες), σε 5 με 6 ενότητες. Η πιο δημοφιλής ενότητα είναι η Facebook και στη συνέχεια οι Headlines, Tech, Ideas, LOL και Pop Life.

Πηγή: Paper Blog

Ετικέτες: , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑