Τα Google+ προφίλ και σελίδες απέκτησαν συνολικό αριθμό προβολών!

Ημ/νία: 1 Απριλίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Κάτι το οποίο δε βλέπουμε αρκετά συχνά στα Κοινωνικά Δίκτυα, είναι το πόσες φορές προβάλλεται το περιεχόμενο ενός λογαριασμού ή το πόσες φορές επισκέπτεται κανείς ένα λογαριασμό. Λίγο πριν την Πρωταπριλιά, η Google ανακοίνωσε μία νέα λειτουργία για τα Google+ προφίλ και τις Google+ σελίδες, δείχνοντας το συνολικό αριθμό προβολών τους.

google plus views

Αν και συνηθισμένη στις Πρωταπριλιάτικες πλάκες, η Google φαίνεται πως λάνσαρε τη νέα λειτουργία στα σοβαρά. Αν, λοιπόν, επισκεφθείτε ένα Google+ προφίλ ή μια Google+ σελίδα, τότε λίγο πιο κάτω από την εικόνα προφίλ θα δείτε έναν αριθμό προβολών, ο οποίος είναι το άθροισμα των προβολών του λογαριασμού, των δημοσιεύσεων αυτού και των φωτογραφιών του, από τον Οκτώβρη του 2012 έως και σήμερα.

Όσον αφορά την προσθήκη των προβολών στις σελίδες, η νέα λειτουργία φαίνεται πως έχει αντικαταστήσει την επιλογή +1, η οποία μπορούσε να πατηθεί ακόμη και αφού κάποιος είχε ακολουθήσει τη σελίδα, κάτι το οποίο μπέρδευε αρκετά τους χρήστες.

google plus views settings

Η νέα λειτουργία είναι από προεπιλογή ενεργοποιημένη σε όλους τους χρήστες του Google+. Παρόλα αυτά, υπάρχει η δυνατότητα απενεργοποίησης στις ρυθμίσεις ενός λογαριασμού, μέσω της επιλογής «Δείτε τον αριθμό των προβολών του προφίλ και του περιεχομένου σας».

Πηγή: Google Plus post

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑