Ανοίξτε τώρα το Google Maps σε Android/iOS και πιάστε τα 150 pokemon!

Ημ/νία: 31 Μαρτίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Μπορεί να βρισκόμαστε μόλις μερικά λεπτά πριν την Πρωταπριλιά, αλλά σε κάποιες χώρες η ξεχωριστή αυτή ημέρα έχει φτάσει εδώ και κάποιες ώρες. Η Google θέλησε να κάνει τη δική της πλάκα στο Google Maps, δημιουργώντας ένα παιχνίδι για τους χρήστες της, το οποίο έχει αφήσει πάρα πολλές αναμνήσεις στη γενιά των 90s κυρίως. Μιλάω για τα Pokemon φυσικά!

google maps pokemon

Ενημερώστε τους Google χάρτες της Android ή iOS συσκευής σας στην τελευταία έκδοση, ανοίξτε την εφαρμογή και πατώντας στη μπάρα αναζήτησης θα δείτε την επιλογή «Press start» με μία pokeball στο αριστερό μέρος της. Πατώντας την επιλογή, θα εμφανιστούν στη θέση της δύο νέες επιλογές, οι «Return to Pokemon Lab» και «View Pokédex». Η πρώτη επιλογή είναι ένα καλό σημείο για να ξεκινήσετε να πιάνετε pokemon, ενώ η δεύτερη περιέχει, όπως ήδη θα γνωρίζετε, σημαντικές πληροφορίες για τα pokemon που έχετε πιάσει.

google maps pokemon

Βρείτε τα pokemon εξερευνώντας διάφορες πόλεις, επιλέξτε την pokeball κάτω δεξιά στην οθόνη σας και αιχμαλωτίστε τα! Έχετε διορία έως τις 12:00 η ώρα Ελλάδος, της 2ης Απρίλη! Πόσα μπορείτε να πιάσετε;

Καλή Πρωταπριλιά σε όλους!!!

Πηγή: Google Lat Long

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑