Τα Digital Days ξεκινούν ξανά με πρώτο θέμα «LinkedIn: Παράθυρο στην αγορά εργασίας»

Ημ/νία: 14 Φεβρουαρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Digital Days είναι μια σειρά από ημερίδες και workshops εκπαιδευτικού και ενημερωτικού χαρακτήρα. Ο πρώτος κύκλος ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, έχοντας διάφορα θέματα, μεταξύ των οποίων και για Social Media. Ο δεύτερος κύκλος ξεκινά αυτή τη Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00, με πρώτο θέμα το «LinkedIn: Παράθυρο στην αγορά εργασίας».

digital days linkedin parathiro sthn agora ergasias

Οι 4 ομιλητές του workshop, Μαρία ΠαφιώληΒίκυ ΠέππαΝίκη Κουλούρη και Mentzos Napoleon, θα μιλήσουν για το επαγγελματικό Κοινωνικό Δίκτυο LinkedIn και για τους τρόπους με τους οποίους μπορεί κάποιος να το εκμεταλλευτεί για να δημιουργήσει ένα όσο το δυνατόν καλύτερο online βιογραφικό (CV), καθώς και καλύτερες ευκαιρίες για εύρεση εργασίας.

Τα θέματα όλου του 2ου κύκλου των Digital Days είναι ήδη γνωστά, όπως και οι ημερομηνίες διεξαγωγής τους, και συνεχίζουν να διεξάγονται στο κατάστημα Public στο Σύνταγμα.

Η τιμή για κάθε workshop είναι 5 ευρώ και μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή έως και την ημέρα διεξαγωγής του workshop.

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑