Facebook | Αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο στις κινητές συσκευές για όλους

Ημ/νία: 7 Δεκεμβρίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Θυμάσαι το Σεπτέμβρη που το Facebook δοκίμαζε αυτόματη αναπαραγωγή των δικών του βίντεο στις κινητές συσκευές; Τέλος στα πειράματα, καθώς η λειτουργία αυτή είναι πλέον διαθέσιμη σε πολλούς χρήστες και σύντομα σε όλους. Αυτό σημαίνει πως στην Αρχική Σελίδα και καθώς ο χρήστης διαβάζει τις δημοσιεύσεις, αν ένα βίντεο το οποίο έχει ανέβει απευθείας στο Facebook ή στο Instagram εμφανιστεί, τότε αυτόματα θα ξεκινήσει η αναπαραγωγή του αθόρυβα. Ο χρήστης μπορεί να πατήσει το βίντεο για να το ανοίξει σε πλήρη οθόνη και με ήχο.

to facebook dokimazei automati anaparagogi video sto news feed

Αρκετοί χρήστες ίσως ανησυχήσετε σχετικά με την κατανάλωση των δεδομένων την οποία απαιτεί η αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο. Ευτυχώς για εσάς – και για όλους μας – υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις της εφαρμογής του Facebook για να παίζουν αυτόματα τα βίντεο μονάχα μέσω WiFi.

Τέλος, σύντομα θα πρέπει να αναμένουμε τις διαφημίσεις με αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο, καθώς η ιδέα είναι μέσα στα σχέδια του Κοινωνικού Δικτύου.

Πηγή: TechCrunch

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑