LinkedIn: Κλείνει μια δεκαετία ζωής, μάθε την ιστορία του

Ημ/νία: 6 Μαΐου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Ήταν 5 Μαΐου του 2003 όταν ξεκίνησε το LinkedIn από μια ομάδα ανθρώπων σε ένα γραφείο. Το σύνθημα τότε ήταν “Relationships matter”, δηλαδή οι σχέσεις έχουν σημασία και αυτό είναι αλήθεια. Σήμερα, το LinkedIn έχει καταφέρει να συνδέσει πολλούς επαγγελματίες και συνεχίζει την ανοδική πορεία του.

linkedin 10th birthday

Στα τέλη του 2002, μία ομάδα ανθρώπων συναντήθηκε και αποφάσισε να δουλέψει πάνω σε μία νέα ιδέα. Έξι μήνες μετά γεννήθηκε το LinkedIn, στις 5 Μαΐου του 2003. Στο τέλος του πρώτου μήνα της δημιουργίας του, κατάφερε και συγκέντρωσε 4.500 μέλη. Σήμερα, κάθε δευτερόλεπτα που περνά το επαγγελματικό Κοινωνικό Δίκτυο κερδίζει 2 μέλη, δηλαδή τα μέλη που μάζεψε τον πρώτο μήνα σήμερα τα μαζεύει σε 2.250 δευτερόλεπτα ή αλλιώς 37,5 λεπτά(!).

linkedin 10th birthday

Στην εικόνα παραπάνω μπορείτε να δείτε πώς ήταν τα πρώτα γραφεία της ομάδας του LinkedIn. Σήμερα, οι εργαζόμενοι του έχουν ξεπεράσει τους 3.700 σε όλο τον κόσμο και φυσικά έχουν αλλάξει και γραφεία. Για να δείτε όλη την πορεία του LinkedIn στα 10 χρόνια ύπαρξης του, κάντε κλικ στην ειδική σελίδα.

Πηγή: LinkedIn Blog

Ετικέτες:


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑