YouTube: Ειδοποίηση μέσω email και περισσότερος έλεγχος κατά το βίντεο upload

Ημ/νία: 6 Μαΐου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Η ομάδα του YouTube ανακοίνωσε δύο νέες βελτιώσεις κατά το ανέβασμα (upload) ενός βίντεο. Η πρώτη αφορά την αποστολή ενός email στο χρήστη όταν το βίντεο του έχει ανεβεί και είναι έτοιμο προς προβολή και κοινοποίηση. Η δεύτερη αφορά σε μία νέα επιλογή, με την οποία ο χρήστης ορίζει πότε ένα βίντεο γίνεται δημόσιο προς προβολή μετά το ανέβασμα του.

youtube email notification

Σύμφωνα με το feedback (ανατροφοδότηση) των χρηστών προς την ομάδα του YouTube, οι χρήστες έκαναν συνεχώς ανανέωση της σελίδας για να διαπιστώσουν πότε ένα βίντεο είχε ανέβει στο YouTube και ήταν έτοιμο προς προβολή και κοινοποίηση. Τώρα, ένα email θα στέλνεται στο email που έχει ορίσει ο χρήστης και θα τον ειδοποιεί ότι το βίντεο του είναι έτοιμο. Η επιλογή αυτή μπορεί εύκολα να απενεργοποιηθεί από τις ρυθμίσεις.

Όσον αφορά τη δεύτερη βελτίωση, ο χρήστης σε λίγο καιρό από τώρα θα μπορεί να ανεβάζει ένα βίντεο και να αποφασίζει ο ίδιος πότε αυτό θα δημοσιεύεται προς όλους. Μέχρι τότε, το βίντεο θα παραμένει ιδιωτικό, δηλαδή ορατό μόνο από το χρήστη ο οποίος το ανέβασε. Η επιλογή αυτή βοηθά το χρήστη ώστε να προλαβαίνει να συμπληρώνει τα απαραίτητα πεδία τίτλος, περιγραφή κλπ.

Πηγή: YouTube Creator Blog

Ετικέτες:


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑