Εβίβα και… μόλις γίναμε φίλοι στο Facebook!

Ημ/νία: 29 Απριλίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα να τσουγκρίζατε τα ποτήρια σας σε κάποιο μπαρ και να γινόσασταν φίλοι στο Facebook; Μια εταιρεία με μπύρες ήδη κάνει δοκιμές.

Η Budweiser στη Βραζιλία δημιούργησε τα ειδικά ποτήρια “The Buddy Cup” με αισθητήρες, τα οποία ενσωματώνουν το Facebook με το δικό τους μοναδικό τρόπο. Οι χρήστες αρχικά σκανάρουν με το smartphone τους έναν barcode κωδικό στον πάτο του ποτηριού και συνδέουν το Facebook λογαριασμό τους με το συγκεκριμένο ποτήρι.

facebook the buddy cup

Στη συνέχεια, κάθε φορά που τσουγκρίζουν με κάποιο άλλο ειδικό ποτήρι, αυτόματα γίνονται φίλοι στο Facebook με τον κάτοχο του άλλου ποτηριού! Τα ποτήρια μπορούν και αντιλαμβάνονται την επαφή μεταξύ τους και με κάποιον τρόπο είναι συνδεδεμένα στο ίντερνετ ώστε να εφαρμόσουν τη Facebook φιλία των δύο χρηστών.

Ακόμη δε γνωρίζουμε αν τέτοιοι είδους ποτήρια θα διατεθούν στα διάφορα κέντρα διασκέδασης ή αν θα χρησιμοποιηθούν μονάχα για τις εκδηλώσεις της εταιρίας Budweiser.

Η ιδέα είναι άκρως ενδιαφέρουσα, αν και μέσα στη μέθη ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί!

Πηγή: Mashable

Ετικέτες:


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑