Pikinis: Καλοκαιράκι και iOS εφαρμογή για Facebook bikini φωτογραφίες!

Ημ/νία: 27 Απριλίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Ο καιρός έχει ζεσταθεί αρκετά, ο Μάιος απέχει μόλις λίγες μέρες και τα πρώτα μπάνια στη θάλασσα σύντομα θα είναι γεγονός. Το καλοκαίρι σχεδόν έφτασε και η εφαρμογή Pikinis για iOS υπόσχεται κάτι πολύ καλό!

pikinis facebook photos

Πόσοι και πόσες ψάχνετε στο Facebook τις φωτογραφίες των φίλων σας από τις παραλίες; Η εφαρμογή Pikinis υπόσχεται να σας τη βρει εύκολα και γρήγορα! Αρκεί να επιλέξετε το φίλο ή τη φίλη σας στο Facebook και η εφαρμογή θα σας εμφανίσει όλες τις φωτογραφίες του/της με μαγιό.

Θα περιμένατε πως η εφαρμογή είναι μόνο για άντρες και για φωτογραφίες με μπικίνι των γυναικών, αλλά αυτό δεν ισχύει. Target group αποτελούν και οι γυναίκες, οι οποίες είτε θέλουν να δουν άντρες φίλους τους με μαγιό, είτε να… κουτσομπολέψουν άλλες γυναίκες με μαγιό (εχμ εχμ).

Η εφαρμογή θα έχει και έναν χαρακτήρα Κοινωνικού Δικτύου, αφού θα επιτρέπει στους χρήστες να γνωρίσουν άλλους χρήστες κοντά τους, για παράδειγμα στην παραλία. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν υπάρχουν για τη συγκεκριμένη λειτουργία. Επίσης, οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιούν την επιλογή “pineapple” για τις αγαπημένες τους φωτογραφίες, οι οποίες θα αποθηκεύονται σε ξεχωριστό μέρος για πιο εύκολη προβολή.

Προς το παρόν η εφαρμογή βρίσκεται ακόμη σε δοκιμαστικό στάδιο (beta), όμως σε λίγο καιρό θα κάνει την εμφάνιση της.

Πηγή: The Huffington Post

 

Σημείωση: Αν κάποιος σύνδεσμος έχει απενεργοποιηθεί, σημαίνει πως πλέον έχει καταργηθεί από το Twitter.

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑