Facebook: Νέα εμφάνιση για τις Σελίδες σε mobile έκδοση και iOS εφαρμογή

Ημ/νία: 24 Απριλίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Facebook ανακοίνωσε αλλαγές για τις κινητές συσκευές και συγκεκριμένα νέα εμφάνιση στις Facebook Σελίδες για απλούς χρήστες και διαχειριστές.

Από σήμερα, οι χρήστες θα μπορούν να δουν τις νέες αλλαγές είτε μέσω της mobile έκδοσης (m.facebook.com) είτε μέσω της iOS εφαρμογής. Όσον αφορά την Android εφαρμογή, έχει ανακοινωθεί πως οι αλλαγές θα έρθουν σύντομα και σε αυτή.

new facebook pages design

Η νέα εμφάνιση έχει πιο καθαρό περιβάλλον, προσαρμοσμένο ακόμη περισσότερο στις mobile συσκευές. Όπως μπορείτε να δείτε και στην εικόνα παραπάνω, οι χρήστες έχουν άμεσα διαθέσιμες διάφορες επιλογές κάτω από το εξώφυλλο της Σελίδας για καλύτερη αλληλεπίδραση με τη Σελίδα.

Όσον αφορά τους διαχειριστές των Σελίδων, μπορούν να καρφιτσώνουν διάφορες δημοσιεύσεις (συν βίντεο και προσφορές) οι οποίες θα είναι εμφανείς μέσω των κινητών συσκευών. Επίσης, μπορούν εύκολα να αλλάζουν σε εμφάνιση της Σελίδας για διαχειριστές ή σε δημόσια προβολή.

Τέλος, μην ξεχνάτε οι διαχειριστές πως υπάρχει η εφαρμογή Facebook Pages Manager για καλύτερη διαχείριση της Σελίδας σας από Android και από iOS συσκευές.

Πηγή: Facebook Studio

Ετικέτες: , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑