Η Huawei και φέτος υποστηρικτής των MAD Video Music Awards 2019 by Coca Cola

Ημ/νία: 27 Ιουνίου 2019 | by Δημήτρης Θωμαδάκης

0

Την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019, στο γήπεδο Tae Kwon Do στο Φάληρο, θα παρουσιαστεί για 16η συνεχόμενη χρονιά, το πιο ανατρεπτικό μουσικό θέαμα, η απονομή μουσικών βραβείων που διοργανώνεται και φέτος από το MAD και την Coca-Cola. H Huawei θα βρίσκεται εκεί με τη νέα σειρά HUAWEI P30 Series, συμμετέχοντας ως Υποστηρικτής Τεχνολογίας του event. Ο μεγαλύτερος μουσικός θεσμός στην Ελλάδα έφτασε και είναι όλα έτοιμα για άλλο ένα εκρηκτικό show όπου θα πάρουν μέρος αγαπημένοι καλλιτέχνες και μουσικά συγκροτήματα με live acts και εκπλήξεις που θα απογειώσουν τη διάθεσή! Το γήπεδο Tae Kwon Do θα υποδεχτεί το απόλυτο καλοκαιρινό πάρτι γεμάτο λάμψη, μουσική, ρυθμό και Huawei με τη νέα σειρά HUAWEI P30 Series!

Το line up των Mad Video Music Awards by Coca-Cola είναι και για το 2019 γεμάτο από ταλαντούχους performers ενώ παρουσιαστής είναι ο μοναδικός Θέμης Γεωργαντάς! Ανάμεσα στους εμφανιζόμενους θα είναι αλφαβητικά οι: Alcatrash, FY, GoinThrough, HRVY, Illeoo, Josephine, Konnie Metaxa, Light, Luca Hänni, Mad Clip, ΜΕΛΙSSES Naya, Onirama, SIN BOY, SNIK, Solmeister, Ypo, Ήβη Αδάμου, Κωνσταντίνος Αργυρός, Καίτη Γαρμπή, Βαγγέλης Κακουριώτης, Βασίλης Καρράς, Έλενα Παπαρίζου, Αναστάσιος Ράμμος, Σάκης Ρουβάς, Τάμτα, Έλενα Τσαγκρινού, Ελένη Φουρέιρα και πολλοί άλλοι που θα ανακοινωθούν σύντομα!

Πριν από μερικούς μήνες, η σειρά HUAWEI P30 έφερε την επανάσταση ξαναγράφοντας τους κανόνες της φωτογραφίας με smartphone, κερδίζοντας διθυραμβικές κριτικές από τα μέσα ενημέρωσης παγκοσμίως, πολλά βραβεία και την προτίμηση των καταναλωτών. Στην ίδια φιλοσοφία, το MAD με το σταθερό θεσμό MAD Video Music Awards να αποτελεί το υπέρτατο μουσικό event του καλοκαιριού αποτελεί σημείο αναφοράς και η Huawei δε θα μπορούσε να λείπει από αυτό. Γεμάτες τεχνολογία, φωτογραφική καινοτομία και απεριόριστο στιλ, οι τρεις εκδόσεις της σειράς HUAWEI P30, καλύπτουν πλήρως όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις των χρηστών. Οι νέες συσκευές HUAWEI P30 χαρακτηρίζονται από χρώμα, λάμψη, απίστευτη αισθητική, δυνατό ήχο και δύναμη να δημιουργούν trends. Ακριβώς όπως τα MAD Video Music Awards 2019 by Coca-Cola!

Η σειρά HUAWEI P30, διαθέτει Leica κάμερες με τρομερές δυνατότητες φωτογράφησης στο σκοτάδι, ζουμ 5x οπτικό και έως και 50x ψηφιακό (HUAWEI P30 Pro) για να έρχονται τα πάντα πιο κοντά, αλγόριθμους, αισθητήρες και τεχνητή νοημοσύνη που αναλαμβάνουν να φέρουν το τέλειο αποτέλεσμα σε λήψη φωτογραφιών και βίντεο μετατρέποντας και τον πιο άπειρο χρήστη σε επαγγελματία φωτογράφο!

Μέσω διαγωνισμού η Huawei έδωσε και φέτος την δυνατότητα σε έναν τυχερό να κερδίσει μία συσκευή HUAWEI P30 lite, ένα backstage pass & μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσει από κοντά το φαντασμαγορικό event των MAD Video Music Awards 2019 by Coca Cola!

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑