Βραβείο $100.000 αν μείνετε ένα χρόνο μακριά από το smartphone σας

Ημ/νία: 15 Ιανουαρίου 2019 | by Χριστίνα Κιτσάτη

0

H εταιρεία ροφημάτων Vitaminwater ξεκίνησε πρόσφατα ένα διαγωνισμό, ο οποίος προκαλεί τους συμμετέχοντες να εγκαταλείψουν τα smartphones και τα tablets τους για έναν ολόκληρο χρόνο. Θα τα καταφέρνατε;

Το έπαθλο πάντως, αξίζει τον κόπο, καθώς πρόκειται για 100.000 δολάρια!

Το #nophoneforayear challenge ζητά από κάποιον που θα δεχθεί αυτή την πρόκληση να μείνει 365 ημέρες χωρίς το smartphone και το tablet του, αλλά και να συμφωνήσει ότι δε θα χρησιμοποιήσει τη συσκευή κάποιου φίλου του.

Το άτομο που θα επιλεγεί θα πρέπει να υπογράψει ένα συμβόλαιο, στο οποίο θα συμφωνεί ότι δε θα χρησιμοποιήσει κάποιο smartphone κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού και, αν τηρήσει τους κανόνες, θα επιβραβευτεί με 100.000 δολάρια.

Ακούγεται ίσως εύκολο, αλλά πρώτα πρέπει να πείσετε την εταιρεία ότι είστε το σωστό άτομο για κάτι τέτοιο. Για να δηλώσετε συμμετοχή, έπρεπε να ανεβάσετε μία φωτογραφία στο Twitter ή το Instagram, που να σημειώνει ότι θέλετε να κάνετε ένα… break από το smartphone σας με το hashtag #nophoneforayear.

Οι συμμετοχές θα κριθούν με βάση τη δημιουργικότητα, τη συνάφεια με το brand, το χιούμορ και την ποιότητά τους. Η εταιρεία θα ανακοινώσει αυτόν που θα επιλέξει στις 22 Ιανουαρίου.

Όσο για την επικοινωνία του συμμετέχοντα; Μπορεί να μην έχει smartphone, αλλά η VitaminWater θα του προσφέρει ένα κινητό τηλέφωνο του 1996 για τις βασικές ανάγκες του…

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον ΑρθρογράφοΠήγαινε με πάνω ↑