Το LinkedIn αποκτά κάθε μέρα όλο και πιο πολλά μέλη με αποτέλεσμα το marketing να γίνεται πιο εστιασμένο [Infographic]

Ημ/νία: 12 Οκτωβρίου 2016 | by SMLifeGR

0

Γνωρίζατε ότι το LinkedIn έχει τώρα πάνω από 450 εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο;  Ή ότι δύο νέοι χρήστες εγγράφονται στην πλατφόρμα κάθε δευτερόλεπτο;

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που περιλαμβάνονται σε αυτό το νέο infographic  της ιστοσελίδας FX που περιγράφει γιατί όλες οι μάρκες  πρέπει να εξετάσουν το LinkedIn ως μία πιθανή επιλογή προβολής. Το γράφημα περιλαμβάνει επίσης στατιστικά στοιχεία για χρήση του LinkedIn σε B2C και B2B καμπάνιες όπως επίσης κάποιων επιπλέον δεδομένων που δίνουν συμβουλές για το τι να δημοσιεύσετε, πότε να δημοσιεύσετε και πόσο συχνά οι πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις δημοσιεύουν στο LinkedIn.

Ενώ οι περισσότερες μάρκες γνωρίζουν τη δυναμική του LinkedIn, δεν το αξιοποιούν όλες τους. Ακολουθώντας αυτές τις σημειώσεις μπορεί να σας βοηθήσουν στο γιατί θα πρέπει να έχετε μια ενεργή παρουσία, και πώς να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα για καλύτερο αποτέλεσμα.

why-linkedin-matters-to-marketing-info

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Άρθρα τα οποία προέρχονται από όλη την ομάδα του Social Media Life, όπως guest άρθρα, δελτία τύπου νέων προϊόντων ή υπηρεσιών, κλπ.



Πήγαινε με πάνω ↑