Το LinkedIn προσκαλεί ανθρώπους με επιρροή να δημιουργήσουν βίντεο 30 δευτερολέπτων

Ημ/νία: 30 Αυγούστου 2016 | by Πρόδρομος Μελετιάδης

0

«Κάλλιο αργά παρά ποτέ.» Αυτό φαίνεται ότι είναι το μάντρα του LinkedIn. To LinkedIn κάνει βήματα μπροστά προσκαλώντας ανθρώπους με επιρροή να δημιουργήσουν βίντεο 30 δευτερολέπτων.

wersm-linkedin-invites-influencers-to-create-30-second-videos-657x360
Καλά ακούσατε. Το LinkenIn δεν δίνει σε όλους τη δυνατότητα να δημιουργήσουν βίντεο πάνω στη πλατφόρμα. Δίνει το δικαίωμα σε επιλεγμένους ανθρώπους όπως π.χ. Bill Gates, Arianna Huffington, Richard Branson και σε ακόμα 500 περίπου πετυχημένους επαγγελματίες, για να συζητήσουν συγκεκριμένα θέματα με την επιμέλεια του LinkedIn.
Τα νέα βίντεο θα εμφανίζονται στο feed όλων των χρηστών που ακολουθούν αυτούς τους επαγγελματίες και οι χρήστες θα μπορούν να αλληλεπιδρούν με αυτούς. Για να δημιουργηθούν αυτά τα βίντεο, το LinkedIn προσφέρει στους επαγγελματίες μία iOS εφαρμογή Εγγραφής.
Ο product manager της εταιρίας, Jonathan Sherman – Presser, μας εξηγεί ότι υπάρχει μεγάλη ευκαιρία να αναπτύξουν τρόπους, που τα μέλη του LinkedIn να μπορούν να συλλέγουν και να μοιράζονται σημαντικές γνώσεις για τη προσωπική και επαγγελματική τους ζωή από τις πιο κατάλληλες πηγές.
Σίγουρα το LinkedIn δεν είναι σαν τις άλλες πλατφόρμες, έχει το δικό του μέρος και τις δικές του δυνάμεις. Το βίντεο είναι μία τάση που χρειάζεται να τη προσέξουν όλες οι πλατφόρμες για να καλύψουν τις προσδοκίες των χρηστών.

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

είναι Σύμβουλος Ανάπτυξης και Καινοτομίας σε διάφορα πεδία της Διοίκησης Επιχειρήσεων και του Μάρκετινγκ. Το όραμα του είναι να συμβάλλει στη δημιουργία μιας καλύτερης κοινωνίας μέσω μιας ουσιαστικότερης επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων συνδυάζοντας τις γνώσεις που απέκτησε σπουδάζοντας Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ και συνεχίζει να αποκτά σε τομείς κοινωνικής ψυχολογίας κ.α. Είναι υπέρμαχος της χρήσης της συγχρονής τεχνολογίας και του digital marketing σε όλα τα επίπεδα δράσης social media , blogs, internet. Πιστεύει ότι οι άνθρωποι μπορούν να επιδείξουν ηγετική συμπεριφορά και να επιτύχουν σε ότι αναλαμβάνουν αρκεί να έχουν συγκεκριμένο όραμα, να ακολουθούν συγκεκριμένο σχέδιο δράσης, να είναι ακέραιοι.Πήγαινε με πάνω ↑