Facebook: νέο Trending που ξεκουράζει τους χρήστες στην αναζήτηση

Ημ/νία: 31 Αυγούστου 2016 | by Δήμητρα Κατερέλου

0

Ήταν το 2014 όταν το πασίγνωστο κοινωνικό δίκτυο λάνσαρε την υπηρεσία του Trending προκειμένου οι χρήστες να ανακαλύπτουν ενδιαφέρουσες συζητήσεις από όλον τον κόσμο. Πρόσφατα, το Facebook αποφάσισε να αναβαθμίσει τη συγκεκριμένη υπηρεσία με τέτοιον τρόπο, ώστε οι users να μην πληκτρολογούν περιγραφές για αναζήτηση topic.

Πιο αναλυτικά:

  • Η αναλυτική περιγραφή του topic καταργείται και πλέον θα εμφανίζεται ένας απλός τίτλος καθώς και ο αριθμός που παρακολουθούν το συγκεκριμένο θέμα. Ο αριθμός θα βασίζεται στον αριθμό των post που αναφέρουν και κάνουν κοινοποίηση το topic.
  • Κάνοντας hover ή απλά ένα click επάνω στο topic, θα εμφανιστεί μια σελίδα που θα σας δίνει λεπτομέρειες για όλες τις νέες πηγές που καλύπτουν το θέμα καθώς και τις αναρτήσεις που το αναφέρουν. new facebook trending
  • Το περιεχόμενο θα συνεχίζει να στηρίζεται στις επιλογές σας με βάση τα Pages, την τοποθεσία σας καθώς και άλλους παράγοντες.
  • Το Facebook υπενθυμίζει ότι η ομάδα του θα τηρήσει να δίνει αξιόπιστα topics για κάθε user, συλλέγοντας το απαραίτητο feedback.

Ουσιαστικά, ο νέος αλγόριθμος έχει σκοπό να καλύψει όσο το δυνατόν περισσότερα topics προκειμένου ολοένα και περισσότεροι χρήστες ανά τον κόσμο να έχουν πρόσβαση σε αυτά.

Ετικέτες: , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑