Δημιουργείστε Video Ads με το Slideshow

Ημ/νία: 30 Αυγούστου 2016 | by Πρόδρομος Μελετιάδης

0

Δεδομένου ότι ξεκίνησε τον περασμένο Οκτώβριο, οι επιχειρήσεις κάνουν  χρήση του slideshow για να δημιουργήσουν βίντεο διαφημίσεις για το Instagram και το Facebook. Με το slideshow, οι διαφημιστές μπορούν να παράγουν βίντεο διαφημίσεις μέσα από μια σειρά φωτογραφιών που δεν θα καταλαμβάνουν πολλά δεδομένα . Με αυτόν τον τρόπο, οι επιχειρήσεις που δεν έχουν το χρόνο ή τους πόρους να δημιουργήσουν κατάλληλο περιεχόμενο για βίντεο, μπορούν να φτιάξουν γρήγορα και οικονομικά τα βίντεο που θέλουν με τα περιουσιακά στοιχεία (βλ. Smartphones, φωτογραφική κάμερα) που έχουν ήδη.

Using Slideshow to Create Video Ads from Instagram for Business on Vimeo.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, το Facebook ανακοίνωσε νέα χαρακτηριστικά για το προϊόν που παράγει διαφήμιση, δηλ. το slideshow. Εκτός από τις νέες εκδόσεις σε ήχο και λειτουργίες κειμένου, οι διαφημιστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα ήδη υπάρχοντα βίντεο και να τα μετατρέψουν σε slideshows τα  οποία να παίζουν σε χαμηλότερες ταχύτητες, σε λίγα μόνο κλικ μακριά.

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

είναι Σύμβουλος Ανάπτυξης και Καινοτομίας σε διάφορα πεδία της Διοίκησης Επιχειρήσεων και του Μάρκετινγκ. Το όραμα του είναι να συμβάλλει στη δημιουργία μιας καλύτερης κοινωνίας μέσω μιας ουσιαστικότερης επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων συνδυάζοντας τις γνώσεις που απέκτησε σπουδάζοντας Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ και συνεχίζει να αποκτά σε τομείς κοινωνικής ψυχολογίας κ.α. Είναι υπέρμαχος της χρήσης της συγχρονής τεχνολογίας και του digital marketing σε όλα τα επίπεδα δράσης social media , blogs, internet. Πιστεύει ότι οι άνθρωποι μπορούν να επιδείξουν ηγετική συμπεριφορά και να επιτύχουν σε ότι αναλαμβάνουν αρκεί να έχουν συγκεκριμένο όραμα, να ακολουθούν συγκεκριμένο σχέδιο δράσης, να είναι ακέραιοι.Πήγαινε με πάνω ↑