Νέο Skype Preview τώρα και στο κινητό με την επετειακή ανανέωση των Windows 10

Ημ/νία: 24 Αυγούστου 2016 | by Πρόδρομος Μελετιάδης

0

Οι  ιθύνοντες του Skype είναι ενθουσιασμένοι τις τελευταίες μέρες με την κυκλοφορία του νέου Skype Preview σε κινητά στην επετειακή ανανέωση των Windows 10. Tο ανανεωμένο Skype Preview για κινητά Windows έχει σχεδιαστεί από την αρχή παίρνοντας ως πλεονέκτημα την παγκόσμια πλατφόρμα των Windows για να δουλεύει το ίδιο αποδοτικά σε συσκευές κινητών όπως και στα desktops.

Έχοντας λοιπόν την επετειακή ενημέρωση των Windows 10  στο κινητό σας, επιλέγετε το Skype Preview από την λίστα των εφαρμογών. Αν χρησιμοποιείτε ήδη το Skype, το νέο Skype Preview θα αντικαταστήσει αυτόματα την υπάρχουσα εφαρμογή. Αν αυτό δεν έχει γίνει, μπορείτε να πάτε στο Windows Phone Store και να το κατεβάσετε δωρεάν.

02-UWP_mobile-CROPPED-768x689

Μόλις το ανοίξετε, θα δείτε το ιστορικό συζητήσεων σας, το σημείο που μπορείτε να μιλάτε πρόσωπο με πρόσωπο, να στέλνετε μηνύματα, να μοιράζεστε τις φωτογραφίες σας, να στέλνετε emoticons και Mojis για να ζωντανεύσουν τις συζητήσεις σας.

Μπορείτε να μιλάτε μαζί από 1 μέχρι 24 άτομα σε μία βίντεο κλήση. Μέχρι σήμερα, το Skype είναι η μοναδική εφαρμογή επικοινωνίας που σας επιτρέπει να κάνετε ομαδικές βίντεο κλήσεις από το κινητό σας. Το Skype σας επιτρέπει να μιλάτε στους ανθρώπους σε κινητά, tablets, PCs και Macs.

03-UWP_mobile-CROPPED-768x682

Από τη στιγμή που το Skype Preview έχει χτιστεί σε Windows 10, μπορείτε να απαντήσετε σε μηνύματα απευθείας από τις ειδοποιήσεις χωρίς να χρειαστεί να ανοίξετε την εφαρμογή.

Τέλος, στη Microsoft εργάζονται για να φέρουν σύντομα το Skype Preview στο Xbox One. Μέχρι να γίνει αυτό, μπορείτε χρησιμοποιείτε την υπάρχουσα εφαρμογή Skype για το Xbox One.

Ετικέτες: , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

είναι Σύμβουλος Ανάπτυξης και Καινοτομίας σε διάφορα πεδία της Διοίκησης Επιχειρήσεων και του Μάρκετινγκ. Το όραμα του είναι να συμβάλλει στη δημιουργία μιας καλύτερης κοινωνίας μέσω μιας ουσιαστικότερης επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων συνδυάζοντας τις γνώσεις που απέκτησε σπουδάζοντας Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ και συνεχίζει να αποκτά σε τομείς κοινωνικής ψυχολογίας κ.α. Είναι υπέρμαχος της χρήσης της συγχρονής τεχνολογίας και του digital marketing σε όλα τα επίπεδα δράσης social media , blogs, internet. Πιστεύει ότι οι άνθρωποι μπορούν να επιδείξουν ηγετική συμπεριφορά και να επιτύχουν σε ότι αναλαμβάνουν αρκεί να έχουν συγκεκριμένο όραμα, να ακολουθούν συγκεκριμένο σχέδιο δράσης, να είναι ακέραιοι.Πήγαινε με πάνω ↑