Η νέα διαδικασία επικύρωσης λογαριασµών στο Twitter

Ημ/νία: 20 Ιουλίου 2016 | by Πρόδρομος Μελετιάδης

0

Σήµερα ανακοινώθηκε από το Twitter η νέα ηλεκτρονική διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τους λογαριασµούς που θέλουν να επικυρωθούν.
Οι επικυρωµένοι λογαριασµοί στο Twitter επιτρέπουν στους ανθρώπους να αναγνωρίσουν ποια άτοµα και οργανισµοί είναι αυθεντικά, συµβολίζοντας τα µε ένα µπλε κύκλο µε λευκό τικ.Τυπικά, αυτοί οι λογαριασµοί είναι δηµόσια πρόσωπα, που ασχολούνται µε τα µέσα µαζικής ενηµέρωσης, τον αθλητισµό, τη µουσική, την πολιτική, τις επιχειρήσεις καθώς και σε άλλους τοµείς ζωτικής σηµασίας.

aid887938-728px-Get-a-Verified-Account-on-Twitter-Step-3-Version-5

Ο στόχος µε αυτήν την ενηµερωµένη έκδοση είναι να βοηθήσει τους χρήστες να βρουν «υψηλής ποιότητας» λογαριασµούς για να ακολουθήσουν, ανεξάρτητα που βρίσκονται στον κόσµο.

Με µια γρήγορη µατιά που έριξαν διαπίστωσαν ότι ο  @CDCGov ήταν ένας από τους πρώτους λογαριασµούς στο Twitter που επικυρώθηκαν, σε µια προσπάθεια να βοηθήσει τους πολίτες να βρουν αυθεντικές και ακριβείς πληροφορίες για τη δηµόσια υγεία. Μεταξύ άλλων, οι παρακάτω λογαριασµοί θα είναι από τους πρώτους που θα επικυρωθούν: @NASAArmstrong, @KimKardashian, @Oprah, @MilwaukeePolice, @ SF311, και @TonyHawk.

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

είναι Σύμβουλος Ανάπτυξης και Καινοτομίας σε διάφορα πεδία της Διοίκησης Επιχειρήσεων και του Μάρκετινγκ. Το όραμα του είναι να συμβάλλει στη δημιουργία μιας καλύτερης κοινωνίας μέσω μιας ουσιαστικότερης επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων συνδυάζοντας τις γνώσεις που απέκτησε σπουδάζοντας Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ και συνεχίζει να αποκτά σε τομείς κοινωνικής ψυχολογίας κ.α. Είναι υπέρμαχος της χρήσης της συγχρονής τεχνολογίας και του digital marketing σε όλα τα επίπεδα δράσης social media , blogs, internet. Πιστεύει ότι οι άνθρωποι μπορούν να επιδείξουν ηγετική συμπεριφορά και να επιτύχουν σε ότι αναλαμβάνουν αρκεί να έχουν συγκεκριμένο όραμα, να ακολουθούν συγκεκριμένο σχέδιο δράσης, να είναι ακέραιοι.Πήγαινε με πάνω ↑