Οι υπάλληλοι του Facebook αποκτούν πρόσβαση στο Microsoft Office 365

Ημ/νία: 11 Αυγούστου 2016 | by Πρόδρομος Μελετιάδης

0

To Facebook κατέληξε σε συμφωνία με τη Microsoft βάσει της οποίας πάνω από 13.000 εργαζόμενοι του κοινωνικού δικτύου θα χρησιμοποιούν τη σουίτα 365 στο χώρο εργασίας τους.

Office365

H Jay Greene της The Wall Street Journal, ανέφερε σχετικά με τη συμφωνία, ότι το πακέτο Office 365 θα συμπεριλαμβάνει όλες τις λειτουργίες email και το ημερολόγιο αλλά δεν θα έχει το εργαλείο τηλεδιάσκεψης Skype, και κάποιες άλλες υπηρεσίες που το Facebook διαθέτει, αφού είναι άμεσοι ανταγωνιστές σε κάποιες λειτουργίες με τη Microsoft.

Ο Tim Campos, είναι o υπεύθυνος των πληροφοριών στο Facebook,  τόνισε επίσης ένα άλλο στοιχείο του Office 365, είναι ότι επιτρέπει στους εργαζόμενους να βρουν πιο εύκολα εσωτερικές εκθέσεις ή εταιρικά νέα που είναι σχετικές με τη δουλειά τους, και, επίσης, «διατηρεί το επίπεδο θορύβου χαμηλά.”

Ετικέτες: , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

είναι Σύμβουλος Ανάπτυξης και Καινοτομίας σε διάφορα πεδία της Διοίκησης Επιχειρήσεων και του Μάρκετινγκ. Το όραμα του είναι να συμβάλλει στη δημιουργία μιας καλύτερης κοινωνίας μέσω μιας ουσιαστικότερης επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων συνδυάζοντας τις γνώσεις που απέκτησε σπουδάζοντας Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ και συνεχίζει να αποκτά σε τομείς κοινωνικής ψυχολογίας κ.α. Είναι υπέρμαχος της χρήσης της συγχρονής τεχνολογίας και του digital marketing σε όλα τα επίπεδα δράσης social media , blogs, internet. Πιστεύει ότι οι άνθρωποι μπορούν να επιδείξουν ηγετική συμπεριφορά και να επιτύχουν σε ότι αναλαμβάνουν αρκεί να έχουν συγκεκριμένο όραμα, να ακολουθούν συγκεκριμένο σχέδιο δράσης, να είναι ακέραιοι.



Πήγαινε με πάνω ↑