Facebook Messenger: Photo Magic, χρωματικές επιλογές σε emojis, nicknames και πνέυμα Χριστουγέννων!

Ημ/νία: 24 Δεκεμβρίου 2015 | by Δήμητρα Κατερέλου

0

Είναι γεγονός πως δεν έχουν σταματημό τα νέα από το Facebook. Αυτή τη φορά, οι ειδήσεις αφορούν τον Facebook Messenger, όπου αναβαθμίζεται και θα μπορούσαμε να πούμε ότι βάζει και τα γιορτινά του!

Ο Messenger φέρνει αρχικά σε όλους τους χρήστες του την υπηρεσία Photo Magic, η οποία θα τους επιτρέπει να μοιράζονται τις φωτογραφίες τους μέσω του Messenger και να γίνεται αυτοματοποιημένο tag των φίλων τους. Προκειμένου να συμβεί αυτο, θα δημιουργείται ένα ιδιωτικό chat με τους “ταγκαρισμένους” φίλους ενώ δίνεται και η δυνατότητα χειροκίνητης απενεργοποίησης της υπηρεσίας μέσα από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής όπως και να επιλέξουν ποιοι φίλοι τους θέλουν να βλέπουν τις συγκεκριμένες φωτογραφίες.

newsroom-2-customization newsroom-customization

Η αναβάθμιση όμως έφερε και άλλες αλλαγές. Οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να αλλάζουν από το χρώμα του κειμένου, τα emojis μέχρι και τα nicknames τους! Ακόμη, το Facebook δίνει στους χρήστες του…νιφάδες χιονιού για τα μηνύματά τους καθώς και stickers όπως αυτό ενός χριστιουγεννιάτικου δέντρου ή ενός Άγιου Βασίλη, για να μπούνε και επισήμως στο πνεύμα των Χριστουγέννων!

rich_snow_globe

Οι τυχεροί Android χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν και effect χιονιού στα chat heads τους. Τέλος, μπορείτε να εμπλουτίσετε τα stickers σας με τη νέα συλλογή με θέμα το κρύο και να τα χρησιμοποιήσετε στις συνομιλίες με τους φίλους σας.

Πηγή: Facebook Newsroom

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑