Google Photos και μοιραστείτε φωτογραφικά albums στη στιγμή!

Ημ/νία: 23 Δεκεμβρίου 2015 | by Δήμητρα Κατερέλου

0

Η αναβάθμιση της εφαρμογής Google Photos φέρνει τη νέα υπηρεσία Shared Albums, όπου θα επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται μέσα σε ελάχιστο χρόνο, φωτογραφικά άλμπουμ με τους φίλους τους.

google photos

Η νέα υπηρεσία δίνει τη δυνατότητα να συμμετέχουν και άλλοι χρήστες στη δημιουργία ενός φωτογραφικού album. Αρχικά, ο user διαλέγει εκείνες τις φωτογραφίες που θέλει και αφού επιλέξει Create, δεξιά στην κορυφή της εφαρμογής αρκεί να επιλέξει “Create new Shared Album” ώστε να μοιραστεί το…νέο του άλμπουμ! Ένας άλλος τρόπος να μοιραστεί τις στιγμές που επιθυμεί, είναι να κάνει highlight τις φωτογραφίες μέσα από την συλλογή των φωτογραφιών του και στη συνέχεια, πατώντας το εικονίδιο της κοινοποίησης, θα του εμφανιστεί η επιλογή “New Shared Album” από το μενού.

Είτε επιλέγοντας τον ένα τρόπο είτε τον άλλο, κάθε φορά θα δημιουργείται ένας σύνδεσμος τον οποίο οι users που θα τον λαμβάνουν, θα μπορούν να προσθέσουν το δικό τους υλικό. Επιπλέον, όλοι οι χρήστες που θα έχουν συμβάλλει στο άλμπουμ θα λαμβάνουν και τις σχετικές ειδοποιήσεις για τις όποιες αλλαγές προκύπτουν. Να σημειωθεί ότι τα Shared Albums θα αντικαταστήσουν την έως τπρότινως επιλογή Shared Links σε iOS, Android και web.

Ένα ιδιαίτερα σημαντικό update που βρίσκεται σε εξέλιξη για όλους.

Πηγή: googleplusdaily.com

Ετικέτες:


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑