Διαφημιστικό βίντεο διάρκειας 30 δευτερολέπτων από το Instagram

Ημ/νία: 10 Σεπτεμβρίου 2015 | by Δήμητρα Κατερέλου

0

Βλέποντας την μεγάλη ζήτηση που έχουν τα brands για διαφήμιση μέσα από το κοινωνικό του δίκτυο, το Instagram διαθέτει πλέον για τους advertisers διαφημιστικό video των 30 δευτερολέπτων. Με ένα πλήθος εταιριών ανά τον κόσμο να χρησιμοποιούν το Instagram για τις διαφημιστικές τους καμπάνιες, η δυνατότητα χρήσης βίντεο ήταν περισσότερο από απαραίτητη.

instagram

Τα νέα χαρακτηριστικά θα ξεκινήσουν σε 30 χώρες μεταξύ των οποίων είναι η Ιταλία, Ισπανία, Μεξικό, Ινδία και Νότια Κορέα, ενώ μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, θα ισχύει σε παγκόσμιο επίπεδο. Με νέες διαφημιστικές φόρμες, οι διαφημιστικές δυνατότητες αυξάνονται εξίσου.

Εκτός από το βίντεο διάρκειας 30’’, ο Instagram ενημερώνει τα brands ότι θα μπορούν να χρησιμοποιούν φωτογραφίες και βίντεο σε landscape διάσταση, καθώς και τη νέα υπηρεσία Marque, όπου θα επιτρέπει στους advertisers να «κρατούν μια στιγμή» από αυτό που θέλουν να διαφημίσουν, προκειμένου να στοχεύσουν σε μεγάλο αριθμό κοινού. Η υπηρεσία αυτή είναι κυρίως χρήσιμη για διαφήμιση ταινιών και TV show.

Τέλος, οι advertisers θα έχουν στην διάθεσή τους εργαλεία για να διαχειριστούν τις καμπάνιες τους τόσο στο Instagram, όσο και στο Facebook.

Πηγές: blog.business.instagram.com, techcrunch.com

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑