Τα δημόσια πρόσωπα αποκτούν από το Facebook δυνατότητα Live broadcasting!

Ημ/νία: 7 Αυγούστου 2015 | by Δήμητρα Κατερέλου

0

Το Facebook δημιούργησε ένα νέο εργαλείο για όλα τα δημόσια πρόσωπα, το Live για Facebook Mentions, όχι μόνο για να αυξήσουν τον αριθμό των fans τους, αλλά και για ένα επιτυχημένο engagement.

Live for Mentions

Μέσω του Live, τα δημόσια πρόσωπα θα μπορούν να πραγματοποιήσουν Live broadcasting, μοιράζοντας στιγμές με τους fans τους. Όλα τα videos θα εμφανίζονται στις επίσημες σελίδων των διάσημων, ώστε οι οπαδοί τους να μπορούν να κάνουν Like, comment και share σε αυτά καθώς και να τα βλέπουν οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν. Το Live προσφέρει επίσης άμεση και διαδραστική επικοινωνία με τους fans αλλά και με άλλα δημόσια πρόσωπα σε πραγματικό χρόνο, ενώ εμφανίζει τον αριθμό των viewers καθώς και τα σχόλια που αφήνουν.

Τα δημόσια πρόσωπα μπορούν να πραγματοποιήσουν το Live broadcast ακολουθώντας τα επόμενα βήματα:

  1. Κατά τη δημιουργία post, επιλέγετε το Live Video button
  2. Βάζετε το θέμα που επιθυμείτε και στη συνέχεια επιλέγετε «Go Live»
  3. Δείτε τον αριθμό των viewers και πόσοι ανταποκρίνονται μέσω σχολίων και μπορείτε να επιλέξετε  μεταξύ της back και front κάμερά σας που διαθέτει το smartphone σας.
  4. Πατώντας το Stop button, τερματίζεται το Live broadcasting και αποθηκεύεται αυτόματα στην σελίδα σας (Page). Πάντα έχετε τη δυνατότητα να το αφαιρέσετε σε περίπτωση που το μετανιώσετε.

Το Facebook προτείνει τα να δούμε μερικά δείγματα του Live  από τους  Dwayne The Rock Johnson,Serena WilliamsLuke BryanRicardo KakaAshley TisdaleLester HoltMartha StewartMichael Bublé.

Πηγή: Facebook Newsroom

Ετικέτες: , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑