Explore και Search αλλάζουν στο Instagram

Ημ/νία: 24 Ιουνίου 2015 | by Δήμητρα Κατερέλου

0

Το Instagram αποφάσισε να κάνει ένα ιδιαίτερα σημαντικό update και να αλλάξει την εμφάνιση των υπηρεσιών Explore και Search.

Explore

Οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε trends και θα συνδέονται με events και συζητήσεις πάνω σε αυτά, όχι μόνο κοντά στην περιοχή τους αλλά και παγκοσμίως! Επιπλέον, προστέθηκαν τα trending tags και trending places, ώστε οι χρήστες να βλέπουν εκείνα τα βίντεο και τίς φωτογραφίες που τους αρέσουν περισσότερο. Οι αλλαγές στο Explore ολοκληρώνονται με την δημιουργία θεματικών συλλογών από το Instagram. Οι θεματολογίες ποικίλουν: από extreme sports μέχρι αρχιτεκτονικά δημιουργήματα, ώστε όλοι οι χρήστες να βρουν αυτό που τους ενδιαφέρει. Προς το παρόν, οι συγκεκριμένες αλλαγές είναι διαθέσιμες μόνο για τις ΗΠΑ, όμως σύμφωνα με το Twitter, αναμένονται και για τις υπόλοιπες χώρες.

Instagram trendings

Search

Σε αντίθεση με το Explore, οι αλλαγές του Search είναι διαθέσιμες για όλους τους χρήστες. Συγκεκριμένα, το Instagram πρόσθεσε στην αναζήτηση της εφαρμογής του δυο νέες καρτέλες: Top, η οποία προσφέρει αποτελέσματα αναζήτησης σε ανθρώπους, μέρη και tags ταυτόχρονα, και Places, όπου εμφανίζει τις αντίστοιχες τοποθεσίες ανάλογα με την λέξη που θέσατε προς αναζήτηση.

Instagram search

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή για iOS και για Android συσκευές.

Πηγή: Official Instagram Blog

Ετικέτες: , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑