Η tooristas.com είναι έτοιμη να σας ταξιδέψει σε 3 πανέμορφους Κυκλαδίτικους προορισμούς

Ημ/νία: 24 Ιουνίου 2015 | by SMLifeGR

0

Η διαδικτυακή εφαρμογή Tooristas.com έχει σαν στόχο να δημιουργήσει ένα one-stop shop για δραστηριότητες και εκδηλώσεις (events & activities) σε τουριστικούς προορισμούς.

tooristas

Δεδομένου ότι η ανεύρεση τουριστικού προορισμού για τους σύγχρονους ταξιδιώτες ξεκινάει από, και ολοκληρώνεται στο διαδίκτυο και εφόσον αυτή πλέον δεν περιορίζεται μόνο στον εντοπισμό βασικών υπηρεσιών (π.χ. διαμονή, φαγητό), ο Tooristas.com φιλοδοξεί να γίνει μία ολοκληρωμένη ψηφιακή πλατφόρμα παροχής προσωποποιημένων υπηρεσιών, εστιασμένων στην αναζήτηση μοναδικών και πρωτότυπων εμπειριών (events & activities).

Ο ταξιδιώτης μέσα από την εφαρμογή Tooristas.com μπορεί αφενός μεν να οργανώσει τις διακοπές του με βάση τα δικά του ενδιαφέροντα, και αφετέρου μπορεί ενώ βρίσκεται στον τουριστικό προορισμό να έχει τον πιο πλήρη ηλεκτρονικό ταξιδιωτικό «σύντροφο» μαζί του.

Στην παρούσα φάση ο Tooristas.com σας “ταξιδεύει” σε τρία πανέμορφα νησιά των Κυκλάδων, τη Σίφνο, τη Σέριφο και τη Φολέγανδρο, ενώ αναμένεται σύντομα να σας «γνωρίσει» και την Κίμωλο.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Αντώνης Χαλκιόπουλος

ITinner CEO

Μ: +30 697 9 774 660

Ε: antonis@tooristas.com

Πηγή: Δελτίο Τύπου

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Άρθρα τα οποία προέρχονται από όλη την ομάδα του Social Media Life, όπως guest άρθρα, δελτία τύπου νέων προϊόντων ή υπηρεσιών, κλπ.Πήγαινε με πάνω ↑