Highlights: Τα καλύτερα του Twitter για τις συσκευές Android

Ημ/νία: 29 Απριλίου 2015 | by Δήμητρα Κατερέλου

0

Το Twitter αναλαμβάνει να ενημερώνει τους χρήστες του με Android συσκευές, για τις καλύτερες δυνατές πληροφορίες που τους αφορούν εντός του δικτύου του με τα Highlights.

Ο τρόπος συλλογής των πληροφοριών γίνεται ως εξής: το Twitter βασίζεται στους λογαριασμούς και τις συζητήσεις που είναι δημοφιλείς μεταξύ των λογαριασμών που ακολουθείτε, στα tweets των λογαριασμών που είστε στενά συνδεδεμένοι, στα topics και τα events που είναι δημοφιλή στην περιοχή σας ή εντός του δικτύου σας, καθώς και σε εκείνα τα άτομα τα οποία είναι επίσης δημοφιλή ή βρίσκονται στα trendings των ατόμων που ακολουθείτε.

Από τη στιγμή που ο χρήστης θα επιλέξει να λαμβάνει τα Highlights, θα δέχεται μια ειδοποίηση από την εφαρμογή, δυο φορές την ημέρα και επιλέγοντάς την, θα κατευθύνεται απευθείας στο επιλεγμένο υλικό μέσα στην εφαρμογή του Twitter. Για να δει τα Highlights, θα πρέπει να σύρει την οθόνη του από τα δεξιά προς τα αριστερά. Μόλις τελειώσουν τα Highlights, η εφαρμογή γυρίζει τον χρήστη στην αρχική σελίδα (Home).

Σύμφωνα με το Twitter, τα Highlights θα είναι αρχικά διαθέσιμα στα Αγγλικά για όλους τους Android χρήστες. Η ενεργοποίηση γίνεται από τις Ρυθμίσεις -> Ειδοποιήσεις -> Highlights.

Πηγή: Official Twitter Blog

Ετικέτες: , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑