Πώς να προσθέσετε το Pinterest button στις επιλογές κοινοποίησης στο iOS

Ημ/νία: 15 Απριλίου 2015 | by Δήμητρα Κατερέλου

0

Για όλους εσάς που είστε κάτοχοι συσκευών iOS 8 που χρησιμοποιείται την εφαρμογή του Pinterest και επιθυμείτε να εμφανιστεί το Pinterest button στις επιλογές κοινοποίησης, ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα.

Αφού έχετε ήδη εγκαταστήσει την εφαρμογή του Pinterest στην iOS συσκευή σας, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε και τα κατάλληλα εργαλεία. Ανοίξτε τον Safari, τον Chrome ή την εφαρμογή Google (ανάλογα με τον browser που χρησιμοποιείτε) πληκτρολογήστε ένα site π.χ. www.socialmedialife.gr και πατήστε την επιλογή “Share”.

pinterest 1

Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί, πλοηγηθείτε στις επιλογές μέχρι να εμφανιστεί το κουμπί “More” προκειμένου να το επιλέξετε.

pinterest 2

Στη συνέχεια, θα εμφανιστεί μια λίστα με εφαρμογές. Αναζητήστε αυτή του Pinterest και ενεργοποιήστε την, μέχρι να εμφανιστεί το πράσινο φόντο πίσω από τη λευκή τελεία. Αν θέλετε να εμφανίζεται η επιλογή του “Pin it” στην κορυφή των επιλογών κοινοποίησης, απλά σύρετε τις τρεις γραμμές από δεξιά (όπως εμφανίζεται στη λίστα) προς τα πάνω, επιλέγοντας εσείς την επιθυμητή θέση.

pinterest 3

pinterest 4

Ετικέτες: , , , , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑