Η νέα Facebook λειτουργία «On This Day» μας πάει χρόνια πίσω!

Ημ/νία: 25 Μαρτίου 2015 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Η ομάδα του Facebook αποφάσισε και πάλι να ασχοληθεί με τη λειτουργία «On This Day», για την οποία ακούσαμε ξανά το καλοκαίρι του 2013. Αυτή τη φορά η λειτουργία ανακοινώθηκε επίσημα και είναι προς το παρόν προσβάσιμη από λίγους χρήστες σε web και mobile, με τους υπόλοιπους να την αποκτούμε εντός των επόμενων μηνών.

Facebook tests on this day feature

Με τη λειτουργία «On This Day», οι Facebook χρήστες μπορούν να κοιτούν τις δημοσιεύσεις τις οποίες δημοσίευσαν οι ίδιοι και τις δημοσιεύσεις στις οποίες έχουν γίνει tag, ακριβώς έναν χρόνο πριν ή δύο χρόνια πριν, κ.ο.κ. Η σελίδα είναι προσβάσιμη μέσω του συνδέσμου fb.com/onthisday, ορατή μονάχα στους ίδιους τους χρήστες, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα κοινοποίησης και επεξεργασίας των παλαιών γεγονότων.

Τέλος, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να δέχονται ειδοποίηση κάθε φορά που υπάρχει περιεχόμενο για μια συγκεκριμένη μέρα στο παρελθόν, ενώ αναμένεται κάποιες φορές το περιεχόμενο αυτό να εμφανίζεται και στην αρχική σελίδα.

Πηγή: FB Newsroom

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑