Πιο γρήγορο το Vine, απέκτησε offline προβολή βίντεο σε iOS

Ημ/νία: 18 Μαρτίου 2015 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Η δημοφιλής Social Media εφαρμογή για βίντεο διάρκειας έως και 6 δευτερολέπτων, το Vine, μόλις έγινε πιο γρήγορο κατά τη χρήση του και απέκτησε offline προβολή βίντεο σε iOS συσκευές.

Με το τελευταίο update της εφαρμογής, κάθε φορά που οι χρήστες θα συνδέονται στο ίντερνετ, το Vine θα κατεβάζει αυτόματα βίντεο από την αρχική σελίδα των χρηστών και από την καρτέλα Explore, καθώς και τις ειδοποιήσεις για τη δραστηριότητα του χρήστη, επιτρέποντας του στη συνέχεια να τα προβάλει offline. Το pre-download θα γίνεται και χωρίς το άνοιγμα της εφαρμογής, στο παρασκήνιο.

Άλλη μία αλλαγή που φέρνει η τελευταία έκδοση του Vine, αφορά χρήστες με χαμηλές συνδέσεις ίντερνετ, μιας και ένα νέο, μικρότερου μεγέθους αρχείο βίντεο, θα είναι διαθέσιμο για προβολή.

Τέλος, η ομάδα της social media εφαρμογής ανακοίνωσε πως οι προηγούμενες αλλαγές σύντομα θα γίνουν διαθέσιμες και σε Android συσκευές.

Πηγή: Official Blog

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.Πήγαινε με πάνω ↑