Σε τι διαφέρει ο premium από τον δωρεάν Linkedin λογαριασμό;

Ημ/νία: 12 Μαρτίου 2015 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Γνωρίζετε πως το LinkedIn διαθέτει επί πληρωμή πακέτα, premium δηλαδή, τα οποία προσφέρουν έξτρα υπηρεσίες και δυνατότητες σε σχέση με τον δωρεάν λογαριασμό στο επαγγελματικό Κοινωνικό Δίκτυο;

LinkedIn free vs premium account

Υπάρχουν 4 ειδών premium πακέτα, από το πιο φθηνό το οποίο ξεκινά στα 22 ευρώ το μήνα και απευθύνεται σε όσους ψάχνουν για εργασία, μέχρι το πιο ακριβό στα 90 ευρώ το μήνα και απευθύνεται σε όσους ψάχνουν να βρουν εργαζομένους μέσω του LinkedIn.

Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε, είναι πως το LinkedIn δίνει το δικαίωμα σε όλους τους χρήστες του να δοκιμάσουν για έναν μήνα κάποιο premium πακέτο δωρεάν, ως trial δηλαδή, για να αποφασίσουν αν θα προβούν σε αγορά ύστερα.

Εν τέλει, όμως, σε τι ακριβώς διαφέρει ο premium από τον δωρεάν Linkedin λογαριασμό; Την απάντηση δίνει η παρακάτω παρουσίαση από το επίσημο blog του Κοινωνικού Δικτύου.

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.Πήγαινε με πάνω ↑