Η λειτουργία «Discover» εκτόξευσε τη χρήση του Snapchat

Ημ/νία: 10 Μαρτίου 2015 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Η προσφάτως νέα λειτουργία του Snapchat με ονομασία «Discover», φαίνεται πως έδωσε στους χρήστες αυτό που ήθελαν για να αυξήσουν την καθημερινή τους χρήση με τη δημοφιλή εφαρμογή αυτοκαταστρεφόμενων μηνυμάτων, σύμφωνα με νέα έρευνα της 7Park Data.

snapchat data consumption

Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν πως έως και την ημερομηνία κυκλοφορίας της λειτουργίας «Discover», η εβδομαδιαία κατά μέσο όρο κατανάλωση δεδομένων στο Snapchat ήταν μεταξύ 100 mb και 150 mb. Αμέσως μετά την κυκλοφορία της λειτουργίας, η αύξηση είναι μεγάλη και συνεχής, φτάνοντας εβδομαδιαία τα 400 mb σε Ευρώπη και τα 600 mb σε Αμερική.

Οι Snapchat χρήστες επιλέγουν να ενημερώνονται και να ξοδεύουν χρόνο βλέποντας φωτογραφίες και βίντεο από συνεργάτες όπως οι National Geographic, Yahoo News, People, κλπ, με τους τελευταίους να βγαίνουν επίσης κερδισμένοι καθώς αυξάνουν κατά πολύ τα pageviews.

Πηγή: TechCrunch

Ετικέτες: , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.Πήγαινε με πάνω ↑