Τέλος στους TweetDeck λογαριασμούς από 31/03, άμεση αλλαγή σε Twitter!

Ημ/νία: 4 Μαρτίου 2015 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Η υπηρεσία TweetDeck εμφανίζει εδώ και καιρό κατά διαστήματα ένα μήνυμα στο πάνω μέρος της οθόνης, το οποίο προτρέπει τους χρήστες να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τον TweetDeck λογαριασμό τους και να κάνουν τη μετάβαση χρησιμοποιώντας τον Twitter λογαριασμό τους για πρόσβαση στην υπηρεσία.

tweetdeck

Μέχρι τώρα, οι περισσότεροι ίσως αγνοούσαμε το συγκεκριμένο μήνυμα, όμως μέσω επίσημης ανακοίνωσης μαθαίνουμε πως οι TweetDeck λογαριασμοί θα πάψουν να χρησιμοποιούνται από 1η Απριλίου (όχι, δεν πρόκειται για αστείο), γι’αυτό και αν θέλετε να μη χάσετε τις στήλες σας, θα πρέπει να κάνετε την αλλαγή σε Twitter λογαριασμό έως και 31 Μαρτίου 2015. Όσοι ήδη έχετε προβεί στην αλλαγή παλαιότερα, δε χρειάζεται να κάνετε τίποτα περαιτέρω.

Η αλλαγή αυτή αναμένεται να φέρει μεγαλύτερη ασφάλεια στους χρήστες, μιας και οι Τουίτερ λογαριασμοί έχουν περισσότερες λειτουργίες για προστασία, ενώ επίσης περισσότεροι χρήστες θα αποκτήσουν πρόσβαση στη νέα λειτουργία TweetDeck Teams, μέσω της οποίας η χρήση ενός Twitter λογαριασμού από πολλούς χρήστες γίνεται εύκολη -και ασφαλής- υπόθεση.

Η μετάβαση μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε από το εμφανιζόμενο μήνυμα στο πάνω μέρος της οθόνης εντός του TweetDeck, είτε μέσω των ρυθμίσεων της υπηρεσίας.

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑