Στις 14 Μαρτίου το TEDxAUEB Inertia 2015 από φοιτητές του ΟΠΑ

Ημ/νία: 5 Μαρτίου 2015 | by SMLifeGR

0

Τι έχετε κανονίσει για τις 14 Μαρτίου; Αν δεν έχετε γράψει τίποτα στην ατζέντα σας ή στο smartphone σας, τότε είναι μια καλή ευκαιρία να επισκεφθείτε το TEDxAUEB Inertia 2015. Πρόκειται για ένα TEDx event (έχουν διοργανωθεί πολλά στη χώρα μας τα τελευταία έτη), το οποίο «τρέχουν» φοιτητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

TEDxAUEB 2015 INERTIA

Το φετινό θέμα του event σχετίζεται με την «αδράνεια», όχι όμως με την αρνητική έννοια, αλλά με μια ανατρεπτική προσέγγιση της λέξης, παντρεύοντας τους νόμους της φυσικής με τις ανθρώπινες επιλογές και το κοινωνικό σύνολο.

Στις 14 Μαρτίου 2015, λοιπόν, μπορείτε να επισκεφθείτε το Art factory στον Ταύρο (Λαμίας 6, η οδός), αφού πρώτα κλείσετε ηλεκτρονικά το εισιτήριο σας (10 ευρώ για φοιτητές, 20 ευρώ για τους υπόλοιπους).

Οι έως τώρα ανακοινωθέντες ομιλητές του TEDxAUEB Inertia 2015 είναι οι Νίκος Ερηνάκης, Rolf Leger, Ιάσων Σπυρομίλιος, και Αλέξανδρος Παπανδρέου.

Πηγή: Δελτίο Τύπου

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Άρθρα τα οποία προέρχονται από όλη την ομάδα του Social Media Life, όπως guest άρθρα, δελτία τύπου νέων προϊόντων ή υπηρεσιών, κλπ.



Πήγαινε με πάνω ↑