Ανοίξτε τώρα το Viber και παίξτε παιχνίδια!

Ημ/νία: 26 Φεβρουαρίου 2015 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Μετά τα ενθαρρυντικά αποτελέσματα στις δοκιμές των πρώτων τριών παιχνιδιών του Viber στις Λευκορωσία, Μαλαισία, Ισραήλ, Σιγκαπούρη και Ουκρανία, η ομάδα του δημοφιλούς messenger αποφάσισε να διανέμει τα παιχνίδια και στους 236 εκατ. χρήστες της υπηρεσίας παγκοσμίως.

Viber games paixnidia

Τα παιχνίδια είναι διαθέσιμα στις Android και iOS εκδόσεις του Viber και μπορείτε να τα βρείτε στο μενού «Περισσότερα» της εφαρμογής. Προς το παρόν υπάρχουν τρία διαθέσιμα παιχνίδια, τα Viber Candy Mania, Viber Pop και Wild Luck Casino, με την ομάδα του messenger να δηλώνει πως σύντομα θα προστεθούν περισσότερα παιχνίδια για επιλογή.

Είναι ξεκάθαρο πως η κίνηση αυτή δε θα αυξήσει μονάχα τον χρόνο τον οποίο ξοδεύουν οι χρήστες στο Viber, αλλά επίσης θα αυξήσει τα έσοδα της εταιρίας, αφού κι άλλες εταιρίες messenger εφαρμογών, όπως οι WeChat και Line, έχουν εφαρμόσει παρόμοιο σύστημα και έχουν αυξήσει τα έσοδα τους σε μεγάλο ποσοστό από τις αγορές εντός των παιχνιδιών.

Πηγή: TechCrunch

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑