Το Facebook για Android υιοθετεί το material design της Google

Ημ/νία: 16 Φεβρουαρίου 2015 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Η ομάδα του Facebook έχει ξεκινήσει τις δοκιμές για μια νέα εμφάνιση της εφαρμογής του δημοφιλέστερου Κοινωνικού Δικτύου για Android. Αυτό που αλλάζει συγκεκριμένα είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορούν οι χρήστες να δημοσιεύσουν, αφού ένα στρογγυλό εικονίδιο στο κάτω δεξί μέρος της οθόνης παίρνει τη θέση ολόκληρης της μπάρας στο κάτω μέρος. Πατώντας το εικονίδιο, οι τέσσερις επιλογές για δημοσίευση κειμένου, λήψη φωτογραφίας, επιλογή φωτογραφίας και check-in, εμφανίζονται.

Facebook for Android tests Material Design

Αν το συγκεκριμένο στρογγυλό εικονίδιο σας φαίνεται γνωστό, είναι γιατί χρησιμοποιείται σε αρκετές Google εφαρμογές στο Android και πρόκειται για το Material Design το οποίο χρησιμοποιείται στο Android 5.0 Lollipop.

Η νέα εμφάνιση είναι προς το παρόν διαθέσιμη σε μικρή μερίδα χρηστών και λόγω του ότι πρόκειται για αλλαγή σε server, δεν υπάρχει τρόπος να τη δεχτούν άλλοι χρήστες μέσω κάποιας beta έκδοσης.

Πηγή: The Next Web

Ετικέτες: , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑