Τα νέα App Pins εμφανίζουν iOS εφαρμογές στο Pinterest

Ημ/νία: 12 Φεβρουαρίου 2015 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Η ομάδα του Pinterest συνεχώς ψάχνει νέα είδη Pins για να προσθέσει στην ήδη πλούσια συλλογή. Αν το περιεχόμενο του Pinterest αφορά μονάχα εικόνες και βίντεο, κάθε Pin μπορεί να περιέχει περισσότερες λεπτομέρειες από μια απλή περιγραφή, όπως για παράδειγμα συνταγές μαγειρικής, πληροφορίες προϊόντων, ή ακόμη και άρθρα από sites.

Pinterest App Pins for iOS users

Ένα νέο είδος Pins μαθαίνουμε πως είναι τα App Pins, τα οποία είναι ορατά μονάχα από χρήστες με iOS λειτουργικό, δηλαδή χρήστες με iPhone ή iPad συσκευή. Αυτό το είδος Pin επιτρέπει στους προηγούμενους χρήστες να αναζητούν και να εγκαθιστούν απευθείας iOS εφαρμογές στη συσκευή τους, χωρίς να εγκαταλείπουν το Pinterest.

Αυτή η συνεργασία μεταξύ των Apple και Pinterest είναι επίσης η αιτία για την δημιουργία του λογαριασμού App Store στο δημοφιλές Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης, ο οποίος θα αναδεικνύει iOS εφαρμογές.

Πηγή: Official Blog

Ετικέτες: , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑