Το Snapchat απέκτησε Κέντρο Ασφαλείας με συμβουλές!

Ημ/νία: 11 Φεβρουαρίου 2015 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο στις 10 Φεβρουαρίου, η ομάδα του Snapchat ανακοίνωσε την δημιουργία του Κέντρου Ασφαλείας της δημοφιλούς social εφαρμογής.

Snapchat Safety Center

Το Κέντρο Ασφαλείας είναι επικεντρωμένο κυρίως σε γονείς και δασκάλους, αφού είναι γνωστό πως η εφαρμογή κατέχει την πρωτιά στους νέους σε ηλικία χρήστες. Στη σελίδα αυτή, χρήστες και μη του Snapchat θα βρουν πληροφορίες για την ασφαλή και ορθή χρήση της εφαρμογής, όπως για παράδειγμα είναι η ενημέρωση πως το περιεχόμενο μπορεί να αυτοκαταστρέφεται, όμως οποιοσδήποτε μπορεί να το φωτογραφήσει με άλλη κάμερα πριν την απόσυρση του, οπότε χρειάζεται προσοχή από τους χρήστες σχετικά με τις φωτογραφίες και τα βίντεο τα οποία στέλνουν σε φίλους.

Το Κέντρο Ασφαλείας του Snapchat δημιουργήθηκε χάρη στη συνεργασία με τους Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς ConnectSafely, iKeepSafe και UK Safer Internet Center.

Πηγή: TechCrunch

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑