Καλύτερη ελληνική YouTube διαφήμιση για το 2014 του Stoiximan με Κοντοπίδη και Παπαβασιλείου

Ημ/νία: 9 Φεβρουαρίου 2015 | by SMLifeGR

0

Η Google για πρώτη φορά στην Ελλάδα διοργάνωσε φέτος την εκδήλωση YouTube Pulse, μέσω της οποίας παρουσίασε τις 10 καλύτερες διαφημίσεις μέσω YouTube για τη χώρα μας.

YouTube Pulse

Από τις 10 διαφημίσεις που ξεχώρισαν, μία ήταν αυτή που κέρδισε τις καρδιές όσων παρευρέθησαν στην εκδήλωση. Το όνομα αυτής «Στοίχημα Μουντιάλ με Παπαβασιλείου – Κοντοπίδη – Stoiximan Διαφήμιση», μια δημιουργία του creative agency 4 WISE MONKEYS για λογαριασμό του στοιχηματικού site Stoiximan.gr, με το βραβείο «Audience Ad Award» να παραλαμβάνει το digital agency Globe One Digital, το οποίο και ασχολήθηκε διαφημιστικά με το βίντεο.

Στην Ελλάδα, πάνω από 6 εκ. χρήστες κάνουν χρήση του YouTube, ενώ βάσει στοιχείων της Google, οι Έλληνες χρήστες χρησιμοποιούν τη δημοφιλέστερη πλατφόρμα βίντεο κυρίως για ψυχαγωγία (98%), ενημέρωση (75%) καθώς και για επικοινωνία ή διασύνδεση (65%).

Τέλος, η Globe One Digital έχει ως τώρα διαχειριστεί διαφημιστικά περισσότερα από 10.000 video views, γεγονός που την τοποθετεί στα πιο αναγνωρίσιμα YouTube digital agencies.

Πηγή: Δελτίο Τύπου

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Άρθρα τα οποία προέρχονται από όλη την ομάδα του Social Media Life, όπως guest άρθρα, δελτία τύπου νέων προϊόντων ή υπηρεσιών, κλπ.Πήγαινε με πάνω ↑