Το Snapchat δοκιμάζει αποθήκευση των ιστοριών των χρηστών!

Ημ/νία: 7 Φεβρουαρίου 2015 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Snapchat διαθέτει μία αρκετά δημοφιλή λειτουργία η οποία επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν τις δικές τους καθημερινές ιστορίες, μέσα στις οποίες τοποθετούν διάφορα snaps εικόνων και βίντεο. Οι ιστορίες αυτές διαρκούν 24 ώρες και μπορούν να προβληθούν από τους φίλους του χρήστη.

Snapchat stories download

Κάθε χρήστης έχει τη δυνατότητα να αποθηκεύσει στη συσκευή του τα snaps εικόνων και βίντεο που δημιουργεί, όχι όμως και τις ιστορίες του. Αυτό φαίνεται πως αλλάζει για ορισμένους χρήστες, αφού σύμφωνα με το The Verge, η ομάδα του Snapchat δοκιμάζει επιλογή για download των ιστοριών των χρηστών.

Η νέα λειτουργία δίνει σε λίγους χρήστες τη δυνατότητα να αποθηκεύουν τις ιστορίες τους όπως ακριβώς τις δημιουργούν, δηλαδή με όση διάρκεια θέτουν για κάθε snap μέσα σε αυτές. Δεν έγινε διευκρίνιση σχετικά με το εάν η νέα λειτουργία είναι διαθέσιμη σε Android συσκευές, όμως όπως δείχνει και η παραπάνω εικόνα η αποθήκευση των ιστοριών είναι σίγουρα διαθέσιμη στις iOS συσκευές.

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑