Ένα βίντεο με πολλαπλές λήψεις το νέο YouTube πείραμα!

Ημ/νία: 5 Φεβρουαρίου 2015 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Η ομάδα του YouTube αναζητά και δοκιμάζει συνεχώς νέες λειτουργίες για καλύτερη εμπειρία βίντεο από τους χρήστες. Ένα νέο πείραμα αφορά ένα μοναδικό βίντεο το οποίο υπάρχει στο κανάλι της τραγουδίστριας Madilyn Bailey, κάτω από την επιλογή «Choose Your View».

YouTube choose your view video

Όπως μπορείτε να διακρίνετε από την παραπάνω εικόνα, το συγκεκριμένο βίντεο της Madilyn Bailey περιέχει τέσσερις διαφορετικές λήψεις. Αυτό σημαίνει πως τοποθετήθηκαν τέσσερις διαφορετικές κάμερες για τη λήψη του ίδιου περιεχομένου και στη συνέχεια μια νέα τεχνολογία του YouTube τοποθέτησε αυτόματα τις τέσσερις διαφορετικές λήψεις σε ένα βίντεο.

Οι χρήστες μπορούν να ξεκινήσουν την αναπαραγωγή από την πρώτη λήψη και κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής να αλλάξουν όσες φορές επιθυμούν κάμερα, είτε κάνοντας κλικ με το ποντίκι τους σε μία από τις διαθέσιμες κάμερες στο δεξί μέρος του βίντεο, είτε πατώντας από το πληκτρολόγιο τα βελάκια και τους αριθμούς 1 έως 4.

Το βίντεο δε μπορεί να ενσωματωθεί στο site μας όπως τα υπόλοιπα YouTube βίντεο, γι’αυτό επισκεφθείτε το κανάλι της Madilyn Bailey και δοκιμάστε τη νέα λειτουργία.

Πηγή: TechCrunch

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑