Android app αναφέρει πόσο χρόνο ξοδεύουμε στα Social Media

Ημ/νία: 22 Ιανουαρίου 2015 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Από τότε που μπήκαν τα smartphones και tablets στη ζωή μας, ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο η χρήση των Social Media στις κινητές συσκευές μας, αφού σχεδόν πάντα είμαστε συνδεδεμένοι στο ίντερνετ και επικοινωνούμε. Πόσο χρόνο ξοδεύουμε όμως;

QualityTime Android app monitors Social Media time

Ένα Android app με ονομασία QualityTime – My Digital Diet έρχεται να δώσει την απάντηση στο προηγούμενο ερώτημα. Σχεδιασμένο να βοηθήσει όσους προσπαθούν να περιορίσουν τη χρήση του κινητού τηλεφώνου τους για Social Media και άλλες online δραστηριότητες, η εφαρμογή μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε χρήστη είναι περίεργος να μάθει πόσο χρόνο ξοδεύει σε κάθε εφαρμογή.

Το QualityTime app επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν πόσο χρόνο ξοδεύουν στις Social Media εφαρμογές κάθε ώρα, ημέρα και εβδομάδα, εμβαθύνοντας σε συγκεκριμένες εφαρμογές ή βλέποντας τες όλες μαζί. Επίσης, η εφαρμογή διαθέτει δύο επιλογές για ειδοποιήσεις και για διάλειμμα από τη χρήση εφαρμογών, θέτοντας έτσι συγκεκριμένα όρια στην υπερβολική χρήση τους.

Όσοι ενδιαφέρεστε, μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το QualityTime από το Google Play.

Πηγή: SocialTimes

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑