Tweets με ημερομηνία λήξης χάρη στο Xpire σε Android και iOS

Ημ/νία: 17 Ιανουαρίου 2015 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Twitter από προεπιλογή υποστηρίζει δημοσιεύσεις 140 χαρακτήρων οι οποίες προβάλλονται σε όλο τον κόσμο. Ένα tweet, δηλαδή, μπορεί να προβληθεί από δισεκατομμύρια ανθρώπους, εκτός κι αν ο ο χρήστης επιλέξει να κάνει ιδιωτικό το προφίλ του και όλο το περιεχόμενο του.

Xpire for Android iOS

Από τη μία πλευρά έχουμε τα δημόσια tweets και από την άλλη τα ιδιωτικά. Υπάρχει κάτι ενδιάμεσο; Το Xpire θα μπορούσαμε να πούμε πως προσφέρει κάτι ενδιάμεσο, αφού επιτρέπει στους χρήστες να δημοσιεύουν tweets με ημερομηνία λήξης. Δημοσιεύσεις, δηλαδή, οι οποίες σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα διαγράφονται από τον λογαριασμό του χρήστη και μαζί τους διαγράφονται και όλα τα favorites και retweets τους.

Το Xpire είναι διαθέσιμο δωρεάν για Android και iOS, με την τελευταία έκδοση να υποστηρίζει δημοσιεύσεις με ημερομηνία λήξης και σε Facebook και Tumblr, λειτουργίες οι οποίες μελλοντικά θα ενσωματωθούν και στην Android έκδοση.

Τέλος, η εφαρμογή εκτός από δημιουργία δημοσιεύσεων διαθέτει και κάποιες ακόμη λειτουργίες, όπως για παράδειγμα εύκολη αναζήτηση και διαγραφή παλαιών tweets, διαχείριση των λιστών followers και following, καθώς και διαγραφή όλων των tweets.

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑